Over Chubbi

Happy pets by Chubbi

Wij zijn de online hondenwinkel voor baasjes die op zoek zijn naar nieuwe en hoogwaardige producten en benodigdheden voor hun trouwe viervoeter. Alle producten worden zorgvuldig beoordeeld en gecontroleerd voordat ze in onze shop worden aangeboden. Wij werken uitsluitend met fabrikanten met een goede reputatie.

Chubbi is een Nederlandse online dierenwinkel en dus altijd in de buurt.  
Je kunt alle producten online bestellen en thuis laten bezorgen. Levering is vanaf €50,-  gratis.

Zie onze klantenservice-pagina voor meer informatie over online bestellen.

Assortiment

Met meer dan 8.000 producten is Chubbi de online dierenwinkel in de Benelux op het gebied van dierbenodigdheden, met een breed assortiment, zoals diervoeding voor honden, katten en knaagdieren. Maar ook producten zoals bedjes, speelgoed, accessoires en medicijnen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, leuke en innovatieve producten. Naast bekende merken als Royal Canin, Hill’s, Kong, Flexi, Trixie en nog veel meer bieden wij ook diverse exclusieve merken aan.

Onze missie

Huisdieren zijn geweldig! We groeiden met ze op en worden oud met ze. Ze blijven ons verrassen en maken ons elke dag blij. Huisdieren zijn belangrijk in ons leven. Daarom streven we er elke dag naar om onze klanten te helpen bij het verzorgen van hun huisdieren.

Chubbi: Happy Pets by Chubbi, gevestigd te Tubbergen onder KvK nr. 52982718

Adres:
Vondelstraat 20
7651GJ Tubbergen

chubbi promo klein sectie
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden. Je kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken in ons privacy beleid.