Katten brengen het grootste deel van hun tijd rustend door. In feite is slaap een basisbehoefte van alle dieren: tijdens diepe slaap doorlopen de hersenen verschillende processen en worden nieuwe neurale verbindingen gemaakt. Daarom zou elk kattenhuis een aantal stille en verborgen slaapmogelijkheden moeten hebben, zoals een kattenmand of knusse holletjes! Omdat katten graag een comfortabele plek vinden is een kattenmand dan ook essentieel voor jouw kat.

Resultaat 1–24 van de 56 resultaten wordt getoond

Welke kattenmanden en holletjes zijn er?

Om jouw kat een optimale slaapervaring te bieden, heb je de keuze uit verschillende opties. Naast kattenholletjes en -manden hebben we ook een ruim assortiment aan kattenkussens. Je kunt ook speciale vensterbankdekentjes bekijken die je kat een warme en knusse plek bieden. Of je nou op zoek bent naar een kattendeken of een kattenhok, bij Chubbi vind je het.

Zoek je een speciale kattenmand?

Op zoek naar iets dat jouw kat niet alleen veel comfort garandeert, maar ook een bijzonder design of functie heeft? Kijk dan eens bij onze speciale manden. Of het nu gaat om hangmatten, haaienbedjes of tenten, deze speciale kattenmanden zorgen voor een uniek belevenis bij jouw kat en geven elke kamer een speciaal tintje.

Waarom een kattenmand kopen bij Chubbi?

In de Chubbi kattenwinkel vind je alles waar een kattenhart sneller van gaat kloppen! Naast de juiste kattenbakvulling of mand, hebben wij ook een ruim aanbod aan kattenbenodigdheden en accessoires. Kattenvoer, speelgoed en meer zijn verkrijgbaar bij Chubbi tegen eerlijke en redelijke prijzen. Blader nu door ons assortiment!